Bezoek Draka tijdens Building Holland en laat u informeren over slim, veilig en duurzaam bekabelen

Building Holland vindt plaats van 11 t/m 13 april in de RAI en richt zich op thema's en concepten voor toekomstgericht en duurzaam bouwen. Draka presenteert een raamwerk voor het inzichtelijk maken van circulariteit en duurzaamheid van kabels en bezoekers kunnen zich laten informeren over de nieuwe CPR regelgeving voor het brandgedrag van kabels. Verder kunnen bezoekers kennis maken met de beste datakabeloplossing voor smart homes: Draka UC Home.

Smart
Onze kabeloplossingen zorgen voor de snelle overdracht van data. Hiermee vormen ze de ruggengraat van ‘the Internet of Things’ voor smart buildings en cities van nu en de toekomst. Speciaal voor smart homes heeft Draka de supersnelle UC Home datakabel ontwikkelt. Op de stand en bij de 'innovatie boulevard' toont Draka een video animatie die laat zien wat belangrijk is bij de aanleg van datakabeling in de woning en waarom het belangrijk is om een toekomstgerichte kabeloplossing, zoals UC Home, te installeren.

Safe
Wij verzekeren maximale veiligheid door strikte naleving van standaarden, een gedegen kwaliteitscontrolesysteem en vooruitstrevende productontwikkeling. Om bezoekers te informeren over de impact van de nieuwe CPR regelgeving voor het brandgedrag van kabels kunnen zij op de stand meedoen aan de quiz "Test uw CPR kennis". Draka introduceert en levert al nieuwe CPR-gecertificeerde producten in lijn met de nieuwe regelgeving.

Sustainable
Draka verzorgt tijdens de beurs een lezing met de titel "Wat maakt een kabel duurzaam en circulair"? Draka presenteert hierin een raamwerk voor het inzichtelijk maken van circulariteit en duurzaamheid in de verschillende levensfasen van kabels. In elke fase kunnen duurzaamheidsaspecten, zoals C02 footprint, meetbaar worden gemaakt en kunnen initiatieven worden genomen om kabels duurzamer en meer circulair te maken.